B2B

Zakelijk by Engbers

Het is altijd weer een uitdaging om een leuk, origineel relatieschenk of kerstpakket te verzinnen. En wil je naast een origineel cadeau, ook nog een prakitsch cadeau geven? Reizen je medewerkers veel? Dan is het misschien wel leuk om ze een nieuwe koffer cadeau te doen. Of zijn ze vaak opbezoek bij klanten? Dan is een leren schrijfmap ook een goede binnenkomer.

Bij Engbers Bags, Travel & More denken we graag met je mee voor een leuk kerstpakket/ relatiegeschenk. Wil je echt iets unieks? Dan kunnen we ook je logo bedrukken in onze leren producten! Zo verras je je mederwerkers met een leuk cadeau, en maak je tegelijkertijd ook nog eens reclame voor je bedrijf. 

Naar wens kunnen we de geschenken leuk verpakken, er een mooi kerstpakket van maken en/of personaliseren. Naast ons ruim aanbod aan producten bieden wij uiteraard ook cadeaubonnen. 

Ben je geïnteresseerd? Laat dan je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U mag ons uiteraard ook contacteren, wij te bereiken op: 053-4324339, of kom langs voor een kop koffie in ons filiaal in Enschede aan de Langestraat 12. 

Zakelijke laptoptassen Engbers Zakelijke koffers Engbers
Zakelijke portemonnees Engbers. Laptoptrolleys Engbers
Secrid zakelijk Schrijfmappen zakelijk