De "echte" Valentino

De "echte" Valentino

2 Valentino merken maar een groot verschil!

Wij krijgen regelematig vragen van jullie over het merk Valentino, en of wij nu de ''echte'' Valentino verkopen. Er wordt namelijk  wel eens gesproken over de ‘’echte’’ Valentino, maar er zijn twee totaal verschillende merken die Valentino heten, en er is niet één echt, en de ander ‘’nep’’. Hieronder volgt een korte uitleg met het verschil tussen de merken.  

 

Mario Valentino 

Mario Valentino zetten het merk Valentino op in 1952 in Napels. Hier begon hij met het ontwerpen van schoenen, iets waar zijn vader Vincenzo al bekend mee was in, en rondom Napels. Vandaag de dag, wordt het merk nog steeds gemanaged vanuit Napels, alleen wordt dit ondertussen gedaan door de zoon van Mario, Enzo. 

 

Valentino Garavani 

Valentino Garavani studeerde in Parijs, en is na zijn studie naar Rome verhuisd. In 1960 werd hij ontdekt door een aantal beroemdheden die Rome bezochten, dit was het eigenlijke begin van zijn succesvolle carrière. Deze Valentino tassen horen bij de top mode-industrie items. De prijs van deze tassen ligt daarom ook aanzienlijk hoger dan die van de tassen van Mario Valentino. 

 

Valentino tassen bij Engbers 

Bij Engbers verkopen wij de Mario Valentino tassen. Deze trendy tassen zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten, materialen en kleuren. Van handtassen, clutches tot weekendtassen, er is van alles beschikbaar! Bijvoorbeeld ook deze modieuze velvet crossbody tas:  

 Velvet tas Valentino

Deze Velvet of velours tassen zijn een echte eyecatcher en zijn helemaal van de laatste mode! 

Ook een hele trendy tas is deze Valentino tas zwart goud met studs: 

valentino clutch

Valentino stuts

Echt een chique tas gemaakt van hoog kwaliteit kunstleer met gedetailleerde afwerking. Mario Valentino heeft echt zijn eigen stijl ontwikkeld en de designers zijn er ook zeker in geslaagd om hun tassen telkens in dezelfde stijl te behouden, maar toch met innoverende ontwerpen. 

 

Waarom een Valentino tas? 

Hou jij van tassen van de laatste mode? Prachtige blikvangers met een gedetailleerde afwerken? Dan zijn de Valentino tassen echt wat voor jou! Draag je liever altijd dezelfde tas bij je en wil je dat hij jaren meegaat? Kijk dan ook eens bij onze leren tassen, het leer wordt mooier met de jaren! 

  |  

Meer Posts

0 reacties

Laat een reactie achter