De allerleukste Sinterkerst & nieuw cadeaus!

De allerleukste Sinterkerst & nieuw cadeaus!

De allerleukste Sinterkerst & nieuw cadeaus! 

 

De decembermaand is weer in zicht en dat betekent, heel veel cadeautjes! Of je nu Sinterklaas, kerst of alles op één avond viert, het beloven avonden te worden boordevol gezelligheid, eten en natuurlijk cadeaus! Laat je vrienden en familie weten wat ze voor je betekenen met een tof cadeau. Bij Engbers scoor je namelijk super originele sinterklaas en kerst cadeaus! Om het lekker overzichtelijk te houden, hebben we de cadeautips gesorteerd op prijsklasse. Vervolgens hebben we nog een aparte sectie met leuke kindercadeaus!

 

Cadeaus t/m €25,- 

Wat altijd goed in de smaak valt, is de cadeaubon van Engbers! Dan kan hij/zij zelf naar wens zijn cadeau uitzoeken. We pakken hem natuurlijk extra mooi voor je in, zodat hij er echt uitspringt onder de kerstboom, of natuurlijk uit de zak van Sinterklaas. Je kunt zelf de prijs bepalen van deze cadeaubon, dit kan al van €5,-!

cadeau idee reizigers

Ken jij ook zo’n doorgewinterde reiziger? Die van de ene verre reis in de andere stapt? Dan is een paspoortcover echt een perfect cadeau! Wij verkopen al paspoort covers vanaf €10,-.  Daarnaast hebben wij ook veel andere reisaccessoires zoals kofferweegschalen, travel pillows en kofferriemen.

 

Cadeaus tussen de €25,- en €50,- 

Cadeau voor sleutels

Moet je de broeken van je vriend of vriendin ook altijd weggooien om dat er weer eens een gat in zijn broekzak zit? Daar biedt de Wunderkey de uitkomst! Met de Wunderkey heb je namelijk nooit meer last van uitstekende sleutels in je broekzak! Je kunt ze mooi wegwerken in het frame met prachtig design. Ideaal dus, praktisch & strak! Ze zijn beschikbaar in  verschillende kleuren en van verschillende materialen.  

 Gadget cadeau secrid

Echte geweldige gadgets, die Secrid wallets. Het nieuwste alternatief op de  portemonnee. Ze zijn super compact, fashionable en je pasjes zijn ook nog eens beschermt tegen het skimmen! Een geweldig cadeau om te geven, nog leuker om te krijgen! 

 

Handschoenen cadeau

De winter staat weer voor de deur en dat betekent, je auto krabben, een kerstboom uitzoeken, je oprit sneeuwvrij maken en door de kou, op de fiets naar de supermarkt. Vergeet hierbij zeker je lekkere warme handschoenen niet, of nog beter, geef ze cadeau tijdens de feestdagen! Een mooi maar ook praktisch cadeau. Bekijk onze collectie dames handschoenen en heren handschoenen.

 

heren portemonnee cadeau

Je vriend of man nu echt eens toe aan een mooie, nieuwe portemonnee? Deze Castelijn & Beerens RFID protected billfold met giftbox is kwalitatief echt een prachtige portemonnee en nu ook nog eens leuk afgeprijsd! Deze billfold is niet alleen compact en overzichtelijk, maar is ook nog eens RFID beschermt, waardoor je pasjes niet uitgelezen kunnen worden. Hij is beschikbaar in twee kleuren, zwart en donkerbruin. Daarnaast hebbe we nog heel veel andere mooie heren portemonnees in onze collectie! 

 

Cadeaus boven de €50,- 

tas en portemonnee in een

Bear Design Schoudertas CL36798 Steel

Je vrouw, vriendin of dochter blij maken met een tas of portemonnee? Deze Bear Design Schoudertas CL36798 in de kleur steel fungeert voor beiden, het is zowel een tas als portemonnee in 1! Origineel, handig en super leuk! Ga je toch liever voor safe ? Kies dan voor een van onze traditionele portemonnees.

March kofferset 

koffer cadeau geven

Ken je iemand die binnenkort op reis gaat? En hoog nodig toe is aan een mooie nieuwe koffer? Kijk dan bij onze collectie koffers! Wij hebben lichtgewicht koffers, handbagage koffers en nog veel meer! 

 

Cadeaus voor kinderen 

 kinderkoffer cadeau

Deze kinderkoffer is echte mega leuk voor de kleine reiziger! Of het nou is omdat hij uit logeren gaat naar opa en oma, zelf handbagage mee mag nemen in het vliegtuig of zijn verkleedkleren wil opbergen. Dit is echt een super origineel cadeau!

 

kinder rugzak cadeau

Mag de kleine eindelijk naar de opvang of naar school? En moet er af en toe toch een broodtrommeltje en een drinkbeker mee? Dan zijn deze rugzakken super leuk en praktisch! Voor zowel jongens als meisjes zijn er stoere en schattige rugzakken verkrijgbaar! Sommige rugzakken van Zebra hebben zelfs een bijpassende knuffel bijgeleverd, hoe leuk! Bekijk hier alle kinderrugzakken.

 

Wat vind jij nou super leuk cadeau om te krijgen? Laat het ons hieronder weten in de comments! 

  |  

Meer Posts

0 reacties

Laat een reactie achter