Engbers Bags, Travel & More bestaat 90 jaar!

Engbers Bags, Travel & More bestaat 90 jaar!
Dit jaar vieren we een bijzondere mijlpaal bij Engbers Bags, Travel & More. Op 31 oktober 1933, precies negentig jaar geleden, begonnen we onze reis als een bescheiden lederwarenwinkel in Enschede. Sindsdien mocht het familiebedrijf al negen decennia lang de wereld van lederwaren, reisartikelen en accessoires verrijken, met de steun en het vertrouwen van onze gewaardeerde klanten.

Dit jubileumjaar is niet de enige reden tot feest. We zijn namelijk verheugd om aan te kondigen dat de vierde generatie van de Engbers-familie, Britt Engbers, zich bij ons team voegt. Britt brengt veel enthousiasme met zich mee en kan niet wachten om samen met het team het 100-jarige bestaan te kunnen waarmaken. 

Familie is altijd de kern geweest van Engbers Bags, Travel & More. Met de toetreding van Britt voegt de vierde generatie van de Engbers-familie zich toe aan het team. Haar passie voor lederwaren en de winkel begon al vroeg: “Als baby zat ik in de Maxi-Cosi op de toonbank en als kind speelde ik tussen de koffers en tassen. Tijdens mijn middelbareschooltijd hielp ik elke zaterdag in het magazijn en in de verkoop. Daar is de liefde en passie voor de winkel ontstaan en deze is er altijd gebleven.”

Eigenaren Erwin Engbers en Paul Freij zijn blij met de komst van Britt en haar frisse ideeën en passie voor de winkel. Vader Erwin Engbers is in het bijzonder blij met de toetreding van zijn dochter: “Ik ben ontzettend trots dat Britt deze stap heeft gemaakt en uiteraard blij dat ze het team komt versterken. De winkel is toch je derde kindje en hoe mooi is het dat Engbers Bags, Travel & More op deze manier een familiebedrijf blijft.”

We willen onze oprechte dankbaarheid uitspreken aan al onze klanten, partners en medewerkers die ons gedurende deze negentig jaar hebben gesteund. Ons succes zou niet mogelijk zijn geweest zonder jullie vertrouwen. Samen kijken we uit naar de toekomst van Engbers Bags, Travel & More, waarin we blijven streven naar het leveren van de beste lederwaren, reisartikelen, accessoires en uiteraard kwaliteit. Op naar de volgende 90 jaar!

  |  

Meer Posts

0 reacties

Laat een reactie achter