Hoogtepunten 2019 & Vooruitblik op 2020

Hoogtepunten 2019 & Vooruitblik op 2020

De hoogtepunten van Engbers in 2019

Zoals iedereen maken we elk jaar weer hoogtepunten & dieptepunten mee. Omdat het natuurlijk veel leuker is om terug te kijken op de hoogtepunten, delen we met jullie in dit artikel onze highlights van 2019! Ook blikken we alvast een beetje vooruit, op wat 2020 ons en jullie weer mag bieden! 

 

Massale opkomst, inzamelingsactie goede doel!

Duurzaam bedrijf Enschede

Tegenwoordig zijn we allemaal een stuk bewuster bezig met betrekking tot duurzaamheid. De trend van veel, goedkope producten kopen, snel verslijten en weer wegdoen vaagt langzaam weg. Meer en meer mensen kiezen ervoor om liever een hoger kwalitatief product aan te schaffen, wat langer mee gaat. Dit zien wij ook in het koopgedrag in onze winkels met koffers en tassen. Wij beschikken dan ook over veel hoogwaardige producten, die bij de juiste zorg, jaren mee kunnen gaan! Om de duurzaamheid extra te stimuleren, hebben we in 2019 een recycle inleveractie gehouden. En hieruit bleek maar weer, dat duurzaamheid ook voor jullie heel belangrijk is, want jeetje wat een geslaagde actie was dat! Massaal kwamen jullie naar onze winkels om jullie oude tas in te leveren. Aan het einde van de actie hebben we alle tassen mogen doneren aan de kledingbank Enschede, zodat al jullie prachtige tassen, weer recht hadden op 2e leven! Namens het hele team van Engbers en de  kledingbank Enschede willen we jullie nogmaals bedanken jullie hulp bij deze geslaagde actie!

Naast de veranderende trend in koopgedrag, zien we ook een andere trend, namelijk de Vegan tassen. Meer leveranciers & consumenten kiezen bewust voor het kopen van niet-lederen tassen en milieuvriendelijke producties. Merken zoals Guess & Valentino beschikken over prachtige, hoogkwalitatieve, niet-lederen tassen. Daarnaast heb je ook de tassen van Spikes & Sparrow, dit zijn dan wel leren tassen, maar zij zijn wel heel bewust bezig met een duurzame productie! Maar er is meer goed nieuws! Begin 2020 verwachten wij het vegan merk Inyati te mogen verwelkomen in onze winkel!

Aanvulling op de Secrid kaarthouder collectie!

secrid wallets

Ook in 2019 was Secrid weer een geliefd product! De populaire kaarthouder is begin 2019 in beiden winkels flink aangevuld met deze prachtige ‘’Secrid wall’’. We beschikken nog steeds over een van de grootste collecties Secrid wallets van Nederland! Van de basis cardprotector: een aluminium bescherm hoes waar 6 pasjes in passen, tot de twinwallet: een dubbele aluminium bescherm hoes met lederen omhulsel, met ruimte voor 16 pasjes, briefgeld en wat muntgeld! We blijven een grote vraag naar de Secrid mini wallets zien, en verwachten in 2020 nog veel meer kleuren, printjes, en natuurlijk heel veel Secrids! 

De gezelligste kraam van Enschede! 

Gezellige winkel

Net zoals de rest van Nederland, stonden wij vorig jaar met koningsdag ook weer paraat om onze spullen te verkopen. Wij stonden met de kraam voor de winkel, met gezellige muziek en wat lekkers te eten & te drinken voor de klanten, wij hebben een te gekke dag gehad, jullie ook? Als het goed is staan we er dit jaar gewoon weer! Komen jullie dan ook weer gezellig langs?

Nog een XD Design winactie!

XD winactie!

Net zoals dit jaar, hadden we vorig jaar ook zo’n te gekke win actie van de anti-diefstal rugzakken! Vorig jaar was Martin Hollink de gelukkig winnaar, Martin, nogmaals gefeliciteerd en veel plezier met de rugzak! 

Wil jij dit jaar die gave rugzak van XD Design winnen en heb je je nog niet aangemeld? Meld je dan nu nog aan voor de Engbers inspiratiemail! De winnaar wordt 23 januari ’20 bekent gemaakt via de Engbersmail en onze Facebook & Instagram!

De nieuwste merken bij Engbers

Inkopen Engbers

Vorig jaar zijn er weer heel wat tassen ingekocht & verkocht, en we hopen jullie dit jaar ook weer blij te kunnen maken met al die te gekke tassen! Vorig jaar hebben we er twee top merken bijgekregen! Namelijk de hippe rugtassen van Bold Banana, en de stoere leren tassen van Chesterfield! De Bold Banana rugzakken zijn verkrijgbaar in vele toffe kleuren, en als dat nog niet kleurrijk genoeg is, kun je de voorste band ook nog eens omwisselen voor een andere te gekke kleur! De leren tassen van The Chesterfield Brand staan voor betaalbaarheid, kwaliteit, en functionaliteit, deze stoere tassen zijn dan ook een te gekke aanwinst! 

Niet een nieuw merk, maar wel een te gek nieuw product, is de vingerprint koffer van Titan! Of je nu van de nieuwste gave gadgets houdt, functionaliteit heel belangrijk vindt of dat je het lastig vindt al die codes te onthouden, dan is de X-Ray Pro Trolley van Titan perfect voor jou! Benieuwd hoe zo’n vingerprint slot werkt? Bekijk het dan hier in ons filmpje!

  

De nieuwste merken voor 2020? Blijf via onze inspiratiemail of de social media op de hoogte van de nieuwste merken & trends! Voor nu kunnen we alleen aankondigen, dat we begin 2020 het merk Inyati mogen verwelkomen in onze winkel, het te gekke Vegan tassen merk! 

Ingrid 65 jaar geworden!!

Vieren verjaardag Ingrid

Dit jaar hebben we de prachtige leeftijd gevierd van het bekende gezicht van onze winkel: Ingrid! Ze staat al bijna 20 jaar, altijd voor ons en natuurlijk voor jullie, klaar! Iedereen die Ingrid kwam feliciteren op 4 oktober ’19 kreeg als traktatie een heerlijke bonbon! Wij hebben in ieder geval genoten van haar verjaardag & al jullie lieve felicitaties, een geweldige mijlpaal!    

Engbers gaat verbouwen!

 Verbouwingsopruiming

Zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben, hebben we in de maand november van 2019, een grote verbouwingsopruiming gehad. In 2016 is de binnenkant van Engbers, Bags, Travel & More  in Enschede verbouwd, en in November 2019 zou de voorgevel ook aangepast worden, om het plaatje helemaal compleet te maken! Helaas mocht dit in 2019 niet uitgevoerd worden vanwege een probleem met de vergunningen. We zijn hier nog steeds druk mee bezig, maar de planning is wel dat in 2020, de gevel zeker aangepast zal worden! We houden jullie natuurlijk op de hoogte van de voortgangen.

 

Kortom, wij hebben een top jaar gehad en kijken uit naar alles wat 2020 weer te bieden heeft! Wat waren jullie hoogte punten dit jaar? Laat het ons hieronder weten in een reactie!

  |  

Meer Posts

0 reacties

Laat een reactie achter