Populaire reiskoffers 2019

Populaire reiskoffers 2019

De 3 populairste reiskoffers voor de zomervakantie

 

De vakantie staat weer voor de boeg. Dat betekent dat je kunt beginnen met het maken van vakantieplannen. Maar voordat je dat gaat doen is het verstandig om te checken of je reiskoffer nog voldoet. Kun je met je huidige koffer nog op vakantie? Of wordt het tijd voor een mooie nieuwe koffer?

Om het je makkelijker te maken de juiste koffer te kiezen hebben wij onderzoek voor je gedaan. We hebben namelijk drie populaire koffers vergeleken voor in het luchtruim. Je kent ze wel: de 23 kilo koffers zoals de luchtvaartmaatschappijen ze noemen.

Klaar om te ontdekken welke koffer jij nodig hebt? Lees snel verder!

 

Samsonite S'Cure Spinner 75 – Black

De S’Cure Spinner is een populaire koffer van Samsonite. We hebben hier de 75 cm gekozen waar 102 liter inhoud in kan. Wat deze koffer vooral onderscheid van de andere twee koffers uit deze review, is de schaal die er omheen zit. De bolle kant (voorkant) is namelijk flexibel. Dit is bewust zo gemaakt zodat het de stoten opvangt die de koffer ondervindt wanneer er mee gegooid wordt. En ja, dit gebeurd helaas nog op airports.

Een ander uniek punt aan deze koffer zijn de wieltjes. Op vier plekken onder de koffer zitten er dubbeltje wieltjes met kogellagers. Verder zijn de wieltjes aan de kant van de hendel groter. Zij vangen het volledige gewicht van de koffer op wanneer je deze op twee wieltjes met je meetrekt. Daar is bewust over nagedacht door Samsonite.

De trekstang heeft een systeem dat in verschillende hoogtes verstelbaar is. Waar de meeste koffers een rits hebben, heeft de Samsonite S’Cure Spinner een kliksysteem. De koffer is uitgerust met een TSA slot.

Daarnaast is de binnenkant van de koffer anders dan de andere twee. Dit is omdat één kant van de koffer geen hoes heeft. Voordeel hiervan is dat je het makkelijk met een doek kunt schoonmaken.

Op de S’Cure Spinner krijg je 5 jaar garantie op fabrieksmatige fouten, zoals bijvoorbeeld het kliksysteem. 

Kort samengevat is de Samsonite S’Cure Spinner de koning onder de koffers. Deze koffer is er ook nog in een Deluxe uitvoering te krijgen. Dit betekent o.a. meer opbergzakjes in de koffer en een extra kledinghoes. Je kiest voor deze koffer wanneer je vaker per jaar op vakantie gaat, of wanneer je gewoon de beste kwaliteit koffer wilt.

Nu de Samsonite Spinner shoppen >

 

Jump Tanoma Trolley Spinner 76 - Navy Blauw

 

De tweede koffer in deze vergelijking is er een van het populaire merk Jump. Om precies te zijn hebben we voor je de Jump Tanoma Trolley Spinner in het Navy Blauw gekozen. Het gaat hier om een 76 cm koffer met een inhoud van 95 liter. Iets kleiner dan de Samsonite, maar nog steeds een prima koffer voor je aanstaande vakantie.

De Jump heeft net als de Samsonite op vier plekken onder de koffer dubbele wieltjes. Ze zijn wel iets kleiner dan die van de Samsonite, maar nog steeds stevig en wendbaar.

Wat de Tanoma Trolley Spinner echt onderscheid van de andere twee koffers is dat Jump 5 jaar garantie biedt op schaal/buitenkant. Deze koffer heeft een normale rits en uiteraard een TSA slot. Je kunt deze koffer in diverse felle kleuren krijgen zoals in het geel en rood.

Heb je wel eens meegemaakt dat jouw koffer behuizing kapot is gegaan, dan is de Jump Tanoma Trolley Spinner de juiste keus voor jou. En wanneer je van felle vrolijke kleurtjes houdt dan kun je voor een Jump koffer kiezen. Dan valt je koffer goed op tussen alle andere koffers op de bagageband ;)

Nu de Jump Spinner shoppen >

 

March Trolley Gotthard Spinner 77cm - Silverbronze

De koffer met het meeste inhoud uit deze vergelijking is de March Trolley Gotthard Spinner. De koffer is 77 cm en heeft een inhoud van maar liefst 110 liter. Een kanjer wanneer je net die paar extra kleertjes of schoenen wilt meenemen op vakantie.

Deze koffer onderscheidt zich naast de inhoud ook met de mooie binnenkant. De Gotthard Spinner is echt mooi afgewerkt van binnen. Net als de Samsonite en Jump heeft ook de March op vier plekken dubbele wieltjes onder de koffer.

Uiteraard zit ook op de March koffer een TSA slot en beschikt de koffer over een degelijke ritssluiting. Je krijgt op deze koffer gewoon 5 jaar garantie, wat eigenlijk wel een beetje de standaard is in kofferland.

Wanneer je van een “luxe-uitstraling” houdt dan is de Gotthard Spinner een koffer voor jou. Je kunt deze koffer namelijk in diverse mooie luxe kleuren krijgen zoals zilver-brons en white. En wil je gewoon de meeste inhoud, dan kies je natuurlijk voor de March reiskoffer.

Nu de March Trolley shoppen >

 

Handig om te weten

Alle drie de koffers zijn lichtgewicht koffers en makkelijk wendbaar door de wieltjes. Ze zijn prima geschikt als 23 kilo koffers. Ideaal dus voor je aanstaande vakantie. 

 

Koop je reiskoffer bij Engbers

Wanneer je een van deze koffers nu besteld betaal je geen verzendkosten. Mocht je toch nog een vraag hebben, dan kun je deze online of gewoon in een van onze 2 winkels stellen (Enschede of Hengelo). We helpen je graag met het kopen van de juiste reiskoffer.

  |  

Meer Posts

0 reacties

Laat een reactie achter