3 handbagage koffers voor je volgende reis

3 handbagage koffers voor je volgende reis

 

3 handbagage koffers voor je volgende reis 

 

Tijdens de heerlijke zomermaanden een weekendje weg is altijd een goed idee. Maar welke koffer neem je dan mee? Wat is handig om mee te nemen?

In deze review vergelijken we drie opties, zodat jij de juiste keus kunt maken.

 

Cabin Zero - Classic Mini 28 L

CabinZero Classic Mini 28L Ultra Light Cabin Bag Original Grey

De eerste optie die we je laten zien is een rugtas en wel die van Cabin Zero. Het gaat hier om de Classic Mini 28L. Cabin Zero staat bekend om de rugtassen die ze ontwikkelen. Ze maken deze speciaal voor reizigers die vaak met het vliegtuig reizen.

Deze kleine rugzak is zoals ze het noemen een 'under the seat' rugtas. Hij mag dus altijd gratis met je mee het vliegtuig in als handbagage en past onder de stoel voor je.

Met de stevige rits kun je het grote binnenvak met twee kleine opbergvakjes openen. Dit vak biedt voldoende ruimte. Aan de buitenkant van de tas zit een vak voor een tablet of een kleine laptop, waar je makkelijk bij kunt.

Cabin Zero staat bekend om haar licht gewicht rugzakken. Je kunt deze rugtas op je rug dragen of aan één van de twee hendels. Daarom is deze tas ideaal voor een korte stedentrip.

Tot slot werkt Cabin Zero samen met OKOBAN, een service waarmee jij jouw tas kunt registeren. Mocht die dan kwijtraken, dan kan de vinder deze aanmelden zodat jij jouw tas in het systeem terug kunt vinden.

Kortom: de Cabin Zero Classic Mini is de ideale rugtas voor een korte stedentrip met het vliegtuig.

 

Samsonite - Popsoda Upright 55 Black

Samsonite Popsoda Upright 55 Black

Vind je het toch fijner om je koffer niet te hoeven dragen? Dan is de Samsonite Popsoda Upright koffer een prima optie. Met de twee stevige wieltjes met kogellagers rolt je koffer soepel over straat en op het vliegveld.

In tegenstelling tot de Cabin Zero, is deze koffer geen 'under the seat' model. Het is wel een handbagage koffer die bij de meeste airlines voor een kleine bijbetaling mee het vliegtuig in kan. Het kan wel voorkomen dat je bij een maatschappij zoals Ryan Air deze koffer alsnog in het luchtruim moet afstaan.

Met een inhoud van 41 liter kun je wel veel meer meenemen dan de Cabin Zero. Deze licht gewicht koffer weegt 2,2 kg. Je krijgt een koffer met voorvak waarin je een tablet of kleine laptop kwijt kunt. Binnenin zit er een groot vak met inpakriemen en een dun opbergvak voor kleine dingetjes.

Het is een softcase handbagage reiskoffer met een TSA slot. Altijd handig om te hebben, vooral als je koffer alsnog last-minute het luchtruim in moet. Je kunt de hendel in meerdere hoogtes verstellen.

Kortom: je kiest voor Samsonite omdat het de koning onder de koffers is en je een lang weekend weg gaat.

 

Jump - Tanoma Trolley Spinner

Jump Tanoma Trolley Spinner Handbagage 55 Geel

De derde handbagage koffer in deze review is een hardcase koffer. En wel die van Jump; de Tanoma Trolley Spinner. De koffer is 55 cm hoog en mag dus mee als handbagage koffer in het vliegtuig. Check wel of dat gratis is bij je airline ;)

Het unieke en onderscheidende aan deze koffer ten opzicht van de andere twee is dat Jump 5 jaar garantie biedt op de schaal. Zij zijn de enige fabrikant die dat doet.

Deze koffer heeft binnenin twee vakken waarvan één met rits afsluitbaar is, twee dubbele wieltjes, een TSA slot en een hendel die in één hoogte verstelbaar is. Je kunt er 34 liter inhoud in kwijt en de koffer weegt 1,95 kg.

Je kunt kiezen uit diverse leuke kleurtjes. Kies een opvallende kleur zodat je altijd die van jou kunt herkennen.

Kortom: wil je een vrolijke koffer met 5 jaar garantie, dan kies je voor de Jump Tanoma Trolley Spinner

Wat vind jij het belangrijkste aan een handbagage koffer? Vertel het ons hieronder in een reactie.

  |  

Meer Posts

0 reacties

Laat een reactie achter