Populaire rugzakken 2019

Populaire rugzakken 2019

3 rugzakken waarvan je dit schooljaar plezier gaat hebben

De scholen zijn weer begonnen. Dat betekent weer een heel schooljaar lang sjouwen met je boeken. Daarvoor heb je een goede rugzak nodig. In deze blog laten we je drie rugtassen zien waar je nog jaren plezier van gaat hebben.

 

Eastpak rugtas

eastpak-rugzak-back-to-work-crafty-moss

We beginnen deze review met het rugzakken merk dat al jaren populair is en kwalitatieve tassen voor schoolgangers maakt: Eastpak.

De rugzakken zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Wij hebben hier voor je de Eastpak Back to work crafty moss 27 L tas gekozen met een apart laptop vak aan de achterkant van de rugtas.

Er is ook een 27 L Eastpak rugzak met een laptop vak aan de binnenkant verkrijgbaar. We zien toch vaak dat jongens kiezen voor een laptop vak in de rugtas en dat meiden gaan voor een laptop tas aan de buitenkant. Meisjes zijn toch net wat gestructureerder. Of denk je niet ;)

Aan de voorkant van de tas zit een voorvak: ideaal voor je broodtrommel of etui.

Deze rugzak heeft verder nog een coatinglaag waardoor deze waterafstotend is.

Kortom: dit is een ideale rugtas voor je hele middelbare schooltijd.

 

North Face

The North Face Jester Black

De tweede rugzak in deze review is die van North Face. Je kent dit sportieve merk vast wel. Deze tas heeft dan ook een sportieve uitstraling en is dus geschikt voor de sportieve leerling.

Net zoals bij Eastpak heeft deze North Face tas een coating laag waardoor deze waterafstotend is. Aan de voorkant van de tas zitten binders. Ideaal om bijvoorbeeld je jas onder te binden indien nodig.

Met 26 L inhoud is de tas een liter kleiner dan die van Eastpak, maar heeft deze nog steeds voldoende inhoud.

Het laptop vak zit bij deze tas aan de binnenkant. Er is een vak voor pennen, pasjes en andere kleine dingen. Het vakje aan de buitenkant voor een waterfles is handig en scheelt je weer ruimte in de rugzak.

Het unieke aan deze tas is dat het als enige een fluitje heeft. Dus verdwaal je in je nieuwe school, dan kun je altijd nog fluiten ;)

Kortom: wil jij fluitend door je schoolcarrière lopen met een stoere en sportieve rugzak? Dan is North Face Face Jester Black jouw keus!

 

Herschel

Herschel Retreat Rugzak Navy/Tan

Wil je net even iets anders dan toch wel de ‘standaard’ Eastpak rugzak? En is het sportieve niet echt iets voor jou? Dan kies je voor de trendy rugzak van Herschel.

Kwalitatief is deze rugtas gelijkwaardig aan de andere twee tassen. Ook deze tas heeft een vak voor je laptop en wel aan de binnenkant van de tas.

Met 19,5 L heeft deze rugzak echter wel wat minder inhoud dan de andere twee tassen.

Aan de achterkant van de tas heeft Herschel een extra coating laag aangebracht tegen transpiratie.

Met een ruim voorvak en een divers aanbod met allemaal leuke details is dit meer dan een coole rugzak.

Kortom: wil je een trendy rugzak die wat meer opvalt dan de standaard school rugtas? Dan is deze Herschel Retreat Rugzak Navy/Tan een goede keus!

Wij zijn heel erg benieuwd: voor welke rugzak kies jij? Vertel het ons hieronder in een reactie.

  |  

Meer Posts

0 reacties

Laat een reactie achter